Sportsubsidie.nl ontzorgt. En u behaalt het maximale resultaat op uw subsidieaanvragen.
Onze specialisten begeleiden u graag bij uw fondsenwerving. We onderscheiden daarbij diverse diensten. Van incidenteel subsidieonderzoek tot en met het structureel begeleiden bij uw subsidievraagstukken. Hieronder leest u wat wij zoal voor u kunnen betekenen.

Team van specialisten

We stellen ons adviesteam graag aan u voor. Ine, Eva, Boudewijn, Hans en Ben zijn specialisten op het vlak van sport en subsidies en helpen verenigingen, gemeenten en sportorganisaties om hun ambities te realiseren, door op basis van 'no cure, no pay' subsidies en fondsen aan te vragen. 

Subsidieonderzoek

Wilt u snel inzicht in de subsidiekans voor uw project? Daar is het subsidieonderzoek voor. Niet alleen weet u welke subsidies en fondsen voor u interessant zijn, u weet ook hoe u uw project nóg sterker kunt maken.

Lees meer
Fondsenwerving is teamwork. Een goed sportproject vraagt samenwerking

Subsidie- en fondsenwerving

Samen ontwikkelen we uw ambitie tot een sterk project. Wij schrijven uw projectplan en dienen uw aanvragen in. Zodat u maximaal gebruik maakt van de beschikbare middelen. Bij 'no cure, no pay' betaalt u ons alleen als u concrete toezeggingen op zak heeft.

Lees meer
Subsidies en fondsen voor sport en participatie

subsidieabonnement

Wilt u continue op de hoogte blijven van uw subsidiekansen? Dan is het abonnement iets voor u. Wij volgen de relevante ontwikkelingen en informeren u periodiek. Omdat wij uw organisatie steeds beter leren kennen, kunnen we ook steeds beter aanvragen voor u doen.

Lees meer
Kennis over subsidies en fondsen voor de sport

deskundigheidsbevordering

Wij dragen onze kennis en ervaring graag over. Voor geïnteresseerden die kennis willen vergaren over het 'subsidievak' verzorgen we regelmatig cursussen en trainingen. Voor gemeenten en sportbonden verzorgen we workshops en themabijeenkomsten.

Lees meer

Strategie- en organisatieadvies

Maximaal uw subsidiekansen benutten, betekent iets voor uw strategie, organisatie en uw mensen. We scannen uw beleid en organisatie en de netwerken waarin u opereert. Op basis daarvan brengen we advies uit dat ertoe moeten leiden dat uw organisatie in staat is om de subsidiekansen te grijpen.

Lees meer

Delen

© 2016 Copyright by Sportsubsidie.nl. Alle rechten voorbehouden’