Sportsubsidie.nl
Wij dragen onze kennis en ervaring graag over. Voor geïnteresseerden die kennis willen vergaren over het 'subsidievak' verzorgen we regelmatig cursussen en trainingen. Voor gemeenten en sportbonden verzorgen we regelmatig workshops en themabijeenkomsten. De deelnemers kijken door een 'subsidiebril' naar hun eigen projecten en kennen de belangrijkste verstrekkers en regelingen.

2-DAAGSE CURSUS: 
Subsidies en fondsen: kansen voor de sport

Komend najaar biedt Sportsubsidie.nl de cursus op twee locaties aan. De data, locaties en het programma vind je HIER. De 2-daagse cursus is ideaal om inzicht te krijgen in de subsidiemogelijkheden van jouw eigen organisatie. Bovendien ga je aan de slag met een eigen subsidiestrategie en -aanvraag. 

De cursussen vinden van 10.00 tot 15.00 uur plaats. Na afloop van de training ken je de weg in het 'woud' van subsidies en fondsen. Europees, landelijk en provinciaal. Ook laten we de mogelijkheden zien van fondsen zoals het Oranje Fonds en Kansfonds. Aan de hand van voorbeelden uit onze eigen praktijk laten we zien wat wel werkt en wat niet. Je kent de kritische succesfactoren en hebt inzicht in het totale proces: van idee tot en met verantwoording.

WORKSHOPS EN THEMABIJEENKOMSTEN
Dit aanbod is geschikt om professionals en verenigingsbestuurders snel inzicht te geven in hun subsidiekansen.

De tijd is voorbij dat het (subsidie)geld niet op kon. Door bezuinigingen zijn er steeds minder subsidies en de overheid is ook kritischer bij de besteding van subsidiegeld. Betekent dit dat we geen aandacht hoeven te hebben voor de kansen die subsidies en fondsen te bieden hebben? Nee, want organisaties die creatief zijn en weten wat de overheid belangrijk vindt, slagen er nog steeds in subsidies binnen te halen. Dat geldt ook voor verenigingen. Clubs die hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen, hun bijdrage leveren aan leefbare wijken of vernieuwende plannen hebben voor hun accommodatie, hebben wel degelijk subsidiekansen. In deze workshop wordt duidelijk welke mogelijkheden er zijn en hoe u daar gebruik van kunt maken.

VOOR WIE?
Deze praktische training is bestemd voor:

  • Projectleiders van gemeenten, bedrijven, sportbonden en sportorganisaties.
  • Bestuurders en verenigingsmanagers van maatschappelijk actieve verenigingen
  • Projectleiders van welzijnsinstellingen en maatschappelijke stichtingen.

Docent

Ben Moonen is specialist op het vlak van sport en subsidies en heeft veel kennis en ervaring als subsidieadviseur, projectleider en docent.

Delen

© 2019 Copyright by Sportsubsidie.nl. Alle rechten voorbehouden’