Sportsubsidie.nl
Makkelijk, snel én inhoudelijk informatie verstrekken over subsidies aan verenigingen?

Dan is een online WEBINAR iets voor jou

Online webinars over subsidies en fondsen 
Veel verenigingen zijn hard getroffen door de gevolgen van het coronavirus. Competities liggen stil, trainingen gaan niet door of worden aangepast en de kantines zijn gesloten. COVID-19 houdt de sport in haar greep. In deze bizarre tijden is het best lastig om verenigingen snel en adequaat te informeren over mogelijke kansen. Een webinar is de ideale oplossing om clubs snel, gemakkelijk en goed te informeren.

Sportsubsidie.nl heeft enkele webinars ontwikkeld om sportorganisaties te informeren over kansen op het vlak van subsidies en fondsen. We onderscheiden de volgende onderwerpen van een webinar:

  • Subsidies in kader COVID-19
  • Optimaal gebruik van de BOSA
  • Hoe komt mijn club in aanmerking voor subsidies en fondsen?
  • Op maat (in overleg te bepalen)

Kostenloos!
Het webinar van Sportsubsidie.nl staat op de lijst met Services van NOC*NSF (onder de noemer Inspiratiesessie/webinar Financiële Zelfredzaamheid). Neem dus contact op met je Adviseur lokale sport en doe een beroep op deze middelen.

Subsidies in kader COVID-19
De afgelopen maanden zijn er vanuit de overheid diverse financiële regelingen bekendgemaakt voor amateursportorganisaties. Het is niet makkelijk om overzicht te hebben in de regelingen. De afkortingen vliegen je om de oren. TVL, TOGS, NOW, TASO... In het webinar lichten we de verschillende regelingen toe en is er gelegenheid om verdiepende vragen te stellen.

Optimaal gebruik van de BOSA
De subsidieregeling Bouw en Onderhoud Sportaccommodaties (BOSA) ondersteunt verenigingen en stichtingen die investeren in de sportaccommodaties en/of sportmaterialen. Toch blijkt steeds weer dat nog lang niet alle verenigingen op de hoogte zijn van deze regeling, laat staan dat ze optimaal gebruik van maken. Tijdens dit webinar lichten we de BOSA toe en komen alle ‘tips and tricks’ aan de orde.

Hoe komt mijn club in aanmerking voor subsidies en fondsen?
Dit webinar is ideaal om inzicht te krijgen in de subsidiemogelijkheden van sportorganisaties. Daardoor zijn ze minder afhankelijk van andere financieringsbronnen, zeker in dit onzekere corona-tijdperk. Na afloop hebben de deelnemers meer inzicht in hun subsidiemogelijkheden, weten ze waar ze deze kunt vinden en wat er komt kijken bij het aanvragen van subsidies en fondsen. 

Delen

© 2019 Copyright by Sportsubsidie.nl. Alle rechten voorbehouden’