Sportsubsidie.nl

 Budo Sport Arnhem is een actieve en gezellige sportclub, waar 900 mensen wekelijks hun sport beoefenen. De gezellige sfeer, waardoor sporters zich thuis voelen, is kenmerkend voor ons. Het brede sportaanbod, dat gegeven wordt door ervaren en goed opgeleide lesgevers, biedt sportmogelijkheden aan iedereen: jong en oud, fit en niet zo fit.

Onze projecten voor Budo Sport Arnhem:

    • Samen met Budo Sport hebben we het project Hersengymnastiek ontwikkeld en daarvoor de subsidie- en fondsenwerving verzorgd. Hersengymnastiek is gericht op mensen vanaf 55 tot 70 jaar met een niet-aangeboren hersenaandoening zoals dementie of CVA. Door hen te laten sporten/bewegen met daaraan gekoppeld een traject geheugentraining en/of iets anders wat de hersenen in gang zet gaan mensen lichamelijk vooruit.
    • In 2016 hebben we met succes een Sportimpuls-aanvraag geschreven en gehonoreerd gekregen. Het project 'Gewoon Doen' heeft als doel om kinderen van de basisschoolleeftijd (4-13 jr.) en leerlingen van het VO (12 t/m 18 jr.)  kennis te laten maken met een gezonde beweegstijl en een bijdrage te leveren aan de sportstimulering in aandachtswijken.

    Meer weten: www.budosportarnhem.nl

    Delen

    © 2019 Copyright by Sportsubsidie.nl. Alle rechten voorbehouden’