Sportsubsidie.nl

Meld je aan voor het webinar ‘Financiering van sportaccommodaties’

In het voorjaar 2022 organiseren Sportsubsidie.nl en Maatschappelijk Financieren een gratis webinar onder het motto ‘er is meer mogelijk dan je denkt’. Inmiddels zijn de eerdere geplande webinars op 27 januari en 3 februari volledig VOL, dus we hebben een derde webinar gepland op donderdag 10 februari. Meld je snel aan, want het aantal plaatsen is (wederom) beperkt.

De titel van het webinar is: Er is meer mogelijk dan je denkt. 'Dat is vast een fijne binnenkomer', zegt Rein Raaijmakers van Maatschappelijk Financieren lachend. 'En het is ook echt zo. Bij het opstellen van een financieringsplan kijken we naar meerdere onderdelen... Eigen middelen, leningen en subsidies.

Ben Moonen van Sportsubsidie.nl is expert op het gebied van fondsen en subsidies in de sportsector. Daarom geven we dit webinar samen. Ben: 'Van welke regelingen kunnen we gebruikmaken? Wat komt er allemaal kijken bij het indienen van een subsidieaanvraag? Dat zijn veelgehoorde vragen die ook aan bod komen. Net als de BOSA die nu actueel is vanwege recente veranderingen.'

Klik HIER voor informatie en aanmelden

INTERESSE? REAGEER DAN SNEL

Delen

© 2019 Copyright by Sportsubsidie.nl. Alle rechten voorbehouden’