Sportsubsidie.nl

meld je aan voor de speeddates over de BOsa-subsidie

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft de Subsidieregeling stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties (BOSA) gewijzigd. Eisen worden verzwaard en het hoogste subsidiepercentage gaat naar beneden. We praten u graag bij over de kansen in 2019 en 2020.

BOSA 2020: Subsidieregeling stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties

VWS heeft recent bekend gemaakt welke aanpassingen er in 2020 worden doorgevoerd. De wijziging van deze regeling moet een aantal aspecten verduidelijken en overstimulering voorkomen. 

TIP: Maak nog dit jaar gebruik van de BOSA
Er is ongeveer € 60 miljoen van in totaal € 80 miljoen aangevraagd (peildatum: 17 oktober 2019). Omdat de regeling dit jaar aantrekkelijker is dan in 2020, loont het de moeite om nog dit jaar een aanvraag in te dienen. Dan kan dus zowel gaan om kosten die vanaf 1 januari 2019 al gemaakt zijn, of voor kosten die de komende jaren gemaakt worden.

Interesse? Meld je aan voor onze Speeddates in november
Verenigingen of stichtingen die overwegen om een BOSA-aanvraag in te dienen, kunnen zich aanmelden voor een speeddate. We praten u bij over de mogelijkheden om in 2019 of 2020 een aanvraag in te dienen.

De speeddates vinden plaats op drie dagen:

  • Dinsdag 12 november, Breukelen
  • Donderdag 14 november, Tilburg
  • Woensdag 20 november, Veenendaal

Aanmelden? KLIK HIER.

Meer weten over de BOSA-subsidie: klik HIER

INTERESSE? REAGEER DAN SNEL

Delen

© 2019 Copyright by Sportsubsidie.nl. Alle rechten voorbehouden’