Sportsubsidie.nl

samenwerking KNVB en Sportsubsidie.nl op vlak BOSA en covid-19

We zijn trots op de samenwerking die we recentelijk zijn aangegaan met de grootste sportbond van Nederland. Door de krachten te bundelen willen we voetbalverenigingen informeren en maximaal ontzorgen bij aanvragen in het kader van de BOSA-regeling en de compensatieregelingen in het kader van COVID-19.

Het coronavirus heeft een grote impact op de financiën van veel verenigingen. Ter ondersteuning van de amateursport zijn er zowel vanuit de overheid als de KNVB diverse financiële regelingen in het leven geroepen. Daarnaast heeft de KNVB in samenwerking met Sportsubsidie.nl een financiële helpdesk geopend waar verenigingen terecht kunnen met alle vragen over compensatieregelingen vanuit de overheid. 

Op de KNVB-website zijn artikelen geplaatst en we hebben diverse Infosheets en stappenplannen ontwikkeld. Daarbij worden de volgende regelingen besproken:

  • Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL)
  • Noodmaatregel Ondersteuning Werkgevers (NOW 3.0)
  • Tegemoetkoming Amateursportorganisaties (TASO)
  • Tegemoetkoming Verhuurders Sportaccommodaties (TVS)

Webinar
Op maandagavond 7 december 2020 organiseerde de KNVB een inhoudelijk (en terug te kijken)  webinar waarin alle regelingen  worden toegelicht en waarin de gelegenheid was om vragen te stellen aan de financiële specialisten van Sportsubsidie.nl. 

 

INTERESSE? REAGEER DAN SNEL

Delen

© 2019 Copyright by Sportsubsidie.nl. Alle rechten voorbehouden’