Sportsubsidie.nl

inschrijving vernieuwde cursus Fontys en Sportsubsidie.nl geopend 

Om professionals in de sport inzicht te geven in hun subsidiemogelijkheden, bieden Fontys Sporthogeschool en Sportsubsidie.nl in mei 2022 een volledig vernieuwde cursus Sportsubsidie aan. Met meerdere opties, voor zowel de beginnende als gevorderde fondsenwerver. 

De kans is groot dat jij als professional in de sport iedere dag bezig bent om Nederland een beetje sportiever en leefbaarder te maken. Een leukere plek om te leven, te wonen en te werken, ook voor die mensen die het net wat moeilijker hebben. Wist je dat de kans dan óók groot is dat je in aanmerking komt voor allerlei subsidies en fondsen?

Meerdere opties
We bieden nu meerdere mogelijkheden. Je kunt een eendaagse basiscursus volgen, maar ook kiezen voor een tweedagse cursus voor gevorderen. Of je volgt beiden achter elkaar waardoor je in een drieedaags traject wordt opgeleid tot gevorderd fondsenwerver.

Wil je daar meer over weten, meld je dan aan voor de cursussen ‘Sportsubsdie voor sportkundigen’ of 'Sportsubsidie voor gevorderden' die Fontys Sporthogeschool samen met Sportsubsidie.nl aanbieden. De cursus vinden plaats in mei 2022.

Deze cursus is ideaal om inzicht te krijgen in de subsidiemogelijkheden van jouw eigen organisatie. Daardoor ben je minder afhankelijk van andere financieringsbronnen, zeker in dit onzekere corona-tijdperk. Bovendien ga je tijdens de cursus aan de slag met een eigen subsidiestrategie en subsidieaanvraag waardoor je meteen resultaten gaat zien.

Meer informatie en inschrijvingen
Basiscursus 'Sportsubsidie voor sportkundigen', klik HIER.
Cursus 'Sportsubsidie voor gevorderden', klik HIER.

INTERESSE? REAGEER DAN SNEL

Delen

© 2019 Copyright by Sportsubsidie.nl. Alle rechten voorbehouden’