Sportsubsidie.nl: Nieuwe naam, nieuwe website, dezelfde kwaliteit

Ruim 13 jaar nadat ik mijn bedrijf Moonen Sport & Leisure ben gestart, vond ik het tijd voor een nieuwe stap. Voortaan zal ik me onder de naam 'Sportsubsidie.nl' nog sterker positioneren als dé specialist op het vlak van subsidie- en fondsenwerving voor de sport.

Na 10 jaar in dienstverband gewerkt te hebben in diverse beleidsfuncties, ben ik in het voorjaar van 2003 mijn eigen bedrijf begonnen. Een stap waar ik nooit spijt van heb gehad. De vrijheid, creativiteit én het feit dat niemand anders dan jijzelf bepaalt hoe goed of hoe slecht je het doet, spreekt me tot op de dag van vandaag aan.

Groeiend specialisme
In mijn eerste jaar als zelfstandig ondernemer deed ik van alles. Ik schreef beleidsnota's, organiseerde evenementen en was projectleider. Maar gelijktijdig dacht ik al veel na over hoe ik me kon onderscheiden van al die andere eenpitters die rondliepen in de sport. En al heel snel nam ik het besluit om me te gaan specialiseren in subsidie- en fondsenwerving. Ik wist immers dat er in de sport altijd geldgebrek was en zag ook dat de sportsector een heel eenzijdige focus had op subsidies van het ministerie van VWS en op de LOTTO-gelden van NOC*NSF. Maar ik zag ook dat er weliswaar allerlei subsidieadviesbureaus waren, maar die hadden geen van allen verstand van sport. Dat was de kans die ik zag: als ik én weet waar de interessante potjes zijn én vanuit mijn sportachtergrond de projecten van mijn klanten goed snap en kan
verbeteren, dan moest daar een boterham in te verdienen zijn.

Een nieuwe stap: Sportsubsidie.nl
Door de jaren heen heb ik mijn specialisme steeds verder kunnen ontwikkelen. Ik heb tientallen klanten kunnen helpen subsidies en fondsen in kaart te brengen en binnen te halen. Om dat specialisme verder uit te dragen, opereer ik vanaf heden onder de handelsnaam 'Sportsubsidie.nl'. En dat was een mooie gelegenheid om ook een compleet nieuwe website te bouwen. Ik nodig iedereen graag uit om deze te bezoeken en meer te lezen over subsidies, mijn klanten en wat ik te bieden heb. Inmiddels hoef ik gelukkig ook niet meer alles zelf te doen. Het team van Sportsubsidie.nl is uitgebreid en groeiende. Samen met Boudewijn, Mariëlle en Geert-Jan kan ik gelukkig steeds meer klanten helpen bij hun financieringsvraagstukken.

Maatschappelijke betrokkenheid
Ik kan mijn werk niet doen zonder betrokken te zijn bij de projecten van mijn klanten. En voor de meeste projecten waar ik aan werk, geldt ook dat die sport en bewegen inzetten als middel om andere maatschappelijke doelen te bereiken. Op welke manier kunnen sport en bewegen bijdragen aan leefbaarheid, gezondheid, sociale cohesie en innovatie. Dus eigenlijk van Nederland een leuker land maken om te leven. Ik ben er dan ook enorm trots op dat ik ertoe heb bijgedragen dat er miljoenen euro's beschikbaar zijn gekomen om al die maatschappelijke projecten uit te kunnen voeren. Dat is waar ik het voor doe. Het ontwikkelen en financieel mogelijk maken van al die maatschappelijke en vernieuwende projecten.

Ben Moonen

INTERESSE? REAGEER DAN SNEL

Delen

© 2016 Copyright by Sportsubsidie.nl. Alle rechten voorbehouden’