Subsidieoproep Nationale Sportinnovator Prijs 2017 geopend

ZonMw heeft de subsidieoproep Nationale Sportinnovator Prijs 2017 geopend. Dit jaar is het thema Towards Tokyo 2020, waarmee revolutionaire ideeën op het gebied van (top)sport en bewegen kunnen worden ontwikkeld.

De oproep heeft tot doel om vernieuwende ideeën die leiden tot concrete productinnovaties op het gebied van (top)sport en bewegen mogelijk te maken. Met de Olympische en Paralympische Spelen van 2020 in Tokyo in het vooruitzicht richt de oproep zich op revolutionaire ideeën die van grote invloed gaan zijn op de sportprestaties van de Nederlandse equipe tijdens deze Spelen.

In aanmerking voor financiering komen projectaanvragen die in een periode van zes tot achttien maanden van idee tot een getest en werkend prototype komen. Een innovatie komt in aanmerking voor de Nationale Sportinnovator Prijs 2017 wanneer aannemelijk wordt gemaakt dat deze tegemoet komt aan een duidelijk gedefinieerde vraag of behoefte uit de topsport. De potentiële impact van de innovatie wordt aangetoond met data. Behalve impact in de topsport leent de innovatie zich voor een spin-off naar breedtesport en bewegen en genereert de innovatie op middellange termijn economisch rendement en/of heeft deze een (potentiële) maatschappelijke waarde.

De hoofdaanvrager moet een Nederlandse rechtspersoon zijn die tevens de rechthebbende van het voorstel is. Per projectvoorstel kan minimaal € 20.000 en maximaal € 50.000 subsidie aangevraagd worden. In totaal is € 250.000 te verdelen over de ideeën die de Nederlandse sportprestaties tijdens de Olympische en Paralympische Spelen in 2020 het meest stimuleren.

Aanvraag kunnen tot en met 10 oktober 2017, 14.00 uur worden ingediend.

Klik HIER voor meer informatie.

INTERESSE? REAGEER DAN SNEL

Delen

© 2016 Copyright by Sportsubsidie.nl. Alle rechten voorbehouden’