Fonds NutsOhra gaat door met programma 'klein geluk'

Het Fonds NutsOhra meldt dat het programma Klein Geluk vanaf 1 januari 2018 wordt vervolgd. Het programma richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met een langdurige beperking op het vlak van gezondheid. Dat zouden dus ook sportprojecten kunnen zijn. Er is voor de komende vier jaar een budget van € 3 miljoen beschikbaar voor het programma.

Tijdens de eerste editie van het programma (2015-2016) zijn ruim 200 projecten gefinancierd op het terrein van materialen, dagbesteding en evenementen. Dit zijn zaken waarvoor in het nieuwe programma ook subsidie aangevraagd kan worden. Daarnaast zal er in het nieuwe programma Klein Geluk ruimte zijn om subsidie aan te vragen voor projecten die een structurele verandering teweegbrengen waardoor de kwaliteit van leven van de doelgroep positief wordt beïnvloed.

Aanvragen zullen naar verwachting van 1 januari tot en met 28 februari 2018 kunnen worden ingediend. Meer informatie verschijnt half december op de website van het programma. Interessant? Wellicht kunnen we je helpen om een superaanvraag te schrijven.

INTERESSE? REAGEER DAN SNEL

Delen

© 2016 Copyright by Sportsubsidie.nl. Alle rechten voorbehouden’